top of page
Fyrverkeri

EXPOSURE

ESCAPE ROOM

KULLAGATAN 54, HELSINGBORG

Professor Maximilian arbetar för Future X Corporation som bedriver topphemlig forskning. Företaget försöker hitta ett sätt att kontrollera hjärnan. Som en del av sin forskning har företaget gjort farliga experiment på försökspersoner. Men något har gått otroligt fel och personerna har omvandlats till zombies.. Företaget mörkar konsekvenserna och professor Maximilian som ångrar sin medverkan i projektet har i hemlighet samlat in bevis mot Future X Corporation. Ni är hans studenter och har precis fått ett telefonmeddelande från professorn om att han behöver er hjälp med att offentliggöra bevisen. Ni bokar ett möte men han dyker aldrig upp. Kan ni ta er in i hans labb och hitta bevisen innan Future X Corporation hinner före?

shutterstock_233431657-2.jpg
Röd klädsel

4/5

Svårighetsgrad

2-6

Spelare per rum

1h

Tid för att komma ur

5/5

Glädje och Teamspirit

10xmlfhgptj11.webp

Utmaningar

Lösa Gåtor och mer!

Din utmaning är att rymma ur ett stängt rum på en timme genom att med hjälp av endast tankeförmåga och lagarbete lösa olika problem och gåtor. Du kommer att behöva vara uppmärksam och påhittig för att hitta gömda ledtrådar i rummet och lyckas med uppdraget att bryta dig ut innan tiden rinner ut.

mainslide-1.jpg

Frågor och Svar

VAR LIGGER SPELCENTRET?

Spelcentret ligger nära Helsingborgs stadsteater, bara 8 minuters gångavstånd från Knutpunkten, Helsingborgs centralstation. Det finns många parkeringsplatser på intilliggande gator och även framför spelcentret.

NÄR SKA VI VARA DÄR?

Spelet startar på den bokade tiden. Vi rekommenderar att ni anländer ca 10 minuter innan bokad tid. Vid försening riskerar den totala speltiden att påverkas. 

BOKA SPECIELLA EVENEMANG PÅ SPELCENTRET?

Ja, vi hjälper er att göra ert evenemang till en spännande och minnesvärd upplevelse, oavsett om det är en after work, teambuilding, möhippa, svensexa eller födelsedag. Kontakta oss för att arrangera ditt evenemang.

bottom of page